Ahad, 11 September 2011

jumpe artis..hahaha

ema gi  open house uma fatin nabila's sister aka kak ija..seronok sebab uma kak ija chanteq gilerrr..dh macam uma artis..heeee makanan kat sane sedap-sedap.. de nasi berlauk (sambal udang, masak lemak daging salai, ayam rendang, ayam goreng berempah, sayur campur, ikan percik, ulam-ulaman, sambal belacan)..tu baru cite pasal nasi berlauk bolm cite menu lain nye lg..kompom terliur la..heee menu lain bihun sup, nasi himpit, kuah kacang, buah-buahan, rojak, cendol dan untuk air de air fresh oren..heeeesedap..memang puas hati la..

lepas je abis makan pe lagi time for gossip-gossip la kan..bukan senang nak lepak ngan my besties r-teen and ain..masing-masing syengal-syengal ubi..hahaha ape lagi macam-macam cerita kitorg open..hahaha lepas dh berbuih mulut bergossip kitorg tukar acara berposing-posing plak..heeee uma kak ija tu besar gile..de macam-macam ruangan yang chanteq-chanteq..klu tak berposing memang rugi la kan?hihihihi tengah kitorg bercanda tibe-tibe masuk la seorang wanita memakai blouse oren dan berseluar jeans..wanita tu bawak baby boy yg comel..muke wanita tu cam kenal je..haha ayat tak boley bla kan? tu la DIANA RAFAR..chanteq wooo die tu..boley tahan gak lembut die..hee berbeza giler ngan kakak die LINDA RAFAR..kakak die cam kerek sikit..heee syed aiman ngan zamarul hisyam pun ade gak..tapi diorang duduk kat luar je..tengah kitorang bermain-main ngan anak-anak diana and linda tu kitorang dengar suara orang bagi salam..orang tu masuk je kitorang pun terus terdiam..rupanya sebab de lagi artis yang datang..mereka tu khai (af1), rosma (af1) ngan salima (af4)..rosma punyer la kurus..chanteq nye die walaupun dah beranak..seronok nye dapat jumpe artis kan??haha tapi kitorang tak de la semangat sangat nak bergambar ngan mereka tu..yang glamor just anak diana rafar tu je..sebab kitorang bergambar ngan baby comel name haykal tu..hehehe

tu je la nak cite..takde mende penting pun..hahahaha AAK ( Ade Aku Kesah? ) WEK!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan