Ahad, 30 Oktober 2011

ema tak pernah sayang seseorang lelaki yang bukan daripada darah daging ema sendiri! KR sangat bertuah ok! tapi ema tak pasti sama ada KR tu jodoh ema atau bukan? dah macam lagu elyana plak "main tarik tali". KR kejap macam sayang ema, kejap macam tak sayang..huhuhu walau ape pun yang KR wat kat ema, ema still berharap KR adalah JODOH YANG TERBAIK untuk ema..uish ape la ema ni..tak pernah plak ema rasa macam sekarang ni..


korang pernah dengar doa ni tak??

DOA JODOH!

Bismillahirahmannirrahim..Ya Allah. Kalau dia memang jodohku, jodohkanlah. Tapi kalau dia bukan jodohku, jodohkanlah juga. Jika dia tidak berjodoh denganku Ya Allah, maka jadikanlah kami jodoh. Kalau dia bukan jodohku juga Ya Allah, jangan sampai dia dapat jodoh yang lain selain ku. Kalau dia tidak bisa dijodohkan dengan ku Ya Allah, jangan sampai dia dapat jodoh yang lain. Biarkan dia tidak berjodoh sama sepertiku Ya Allah. Ya Allah dan saat dia telah tidak memiliki jodoh, jodohkanlah kami kembali. Kalau dia berjodoh dengan orang lain Ya Allah, putuskanlah Ya Allah. Jodohkanlah denganku. Jika dia tetap menjadi jodoh orang lain Ya Allah, biar orang itu ketemu jodoh dengan yang lain dulu dan kemudian jodohkan kembali dia denganku Ya Allah. Amin.







pe yang korang rasa lepas bace doa ni?? tak macam terdesak gile ke? huh ni la yang ema rasa sekarang..ya allah berdosa ke ema kalau baca doa macam ni?? huhuhu banyak halangan dan dugaan yang ema lalui dengan KR..banyak gak la kenangan pahit dan manis ema dengan KR..ema kenal cinta lepas ema kenal KR..ema berani untuk bercinta selepas ema tamatkan zaman sekolah ema..sebelum ni ema tak pernah tau pun ape tu CINTA..ema tengok kawan-kawan ema "ber-couple" macam seronok je..tapi ema tak berani nak cuba "couple-couple" ni..boley percaya ke? ni yang bermain kat dalam kepala otak korang kan? i know..but seriusly this is true..

ema tak tau la cam ne nak luahkan perasaan ema..ema akui ema dah angau kat KR..ni la namenye PERIGI CARI TIMBA..ema je yang macam beriya-iya dok kejar KR kan??entah la..ok fine ema dah tak berape nak betol sekarang ni..

huhuhu ya allah bantu la ema ya allah..kuat kan iman ema, jauhkan lah ema daripada kemungkaran,syirik,khurafat dan jahil..AMIN..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan