Jumaat, 16 Disember 2011

surat untuk Eri

alamat ema
terpaksa dirahsiakan

16 december 2011

Wahai Eri, Ema tak tahu ape salah Ema kat Eri sampai Eri layan Ema macam ni? Dulu kemain lagi cakap pumpangpumpang..Kalau la Ema tau Eri nak wat Ema cam ni, baek Ema tak approve *wah approve tau..bajet je kan* Eri dulu tu.. Seronok ke mainkan perasaan perempuan?? Bertuahnye la Eri sebab dilahirkan sebagai seorang LELAKI..

Eri mesti dah lupe sume yang Eri pernah cakap kat Ema kan?? Name pun lelaki.. So tak payah nak wat muke tak bersalah sangat la.. Its ok.. Ema dah banyak belajar daripada kesilapan Ema ni.. Thanks a lot sebab dah bukti kan yang masih lagi ade lelaki TERUK MACAM ANDA.. Allah tu ADIL.. Ema tak sabar nak tengok Eri dapat balasan yang setimpal macam yang Ema dapat ni.. Ema sedar Ema tak lah sesempurna orang lain.. Ema gak sedar diri Ema ni siapa.. Eri kene ingat yang Eri ade adik beradik perempuan.. cube Eri fikir, ape yang Eri wat kat Ema ni jadi kat kakak-kakak Eri.. What do you think?? cakap memang senang kan?

Ema ni bodoh kan?? takpe la.. Ema sentiasa mendoakan kebahagiaan anda Eri.. Ema tak pernah benci Eri.. Ema just tertanya-tanya Why Eri wat Ema macam sekarang ni.. hanya Ema je yang tau ape yang Ema rasa.. Sumpah SAKIT DOE!

Ema nak bagi nasihat sikit boley? Ingatlah walau sebaik mana atau sejahat mana pun diri kita ni, SOLAT jangan tinggal. Walaupun kita ni seorang perompak, perogol, penjahat, perdana menteri, artis, musafir dan lain-lain.

Actually Ema ade banyak mende nak tulis kat surat ni..tapi sekarang macam idea Ema tu dah terbang.. nanti bile Ema dah ingat balik Ema update la ye..

Yang Terluka,
Ema Sheikh

P/S : sorry kepada mereka-mereka yang tidak berkenaan dengan post Ema kali ni..i know korang mesti tak paham sepatah harem pun kn? hahaha ni just luahan rasa hati Ema kat Eri..Siapa Eri?? Erm korang kena baca la post Ema yang sebelum-sebelum ni..Ah tak penting pun nak tau pasal Eri ni.. Lagi satu, Eri ni bukan bace pun blog Ema ni..hehehe tapi kalau die bace memang MIRACLE la kan? hurm ok nk out.. assalamualaikum..

2 ulasan:

  1. be strong okay ema..:)nie semua dugaan..kuatkn semangat ok..:D

    BalasPadam
  2. thanx a lot riana..heee riana tau kan spe yg ema maksudkn tu?? hehehe ok..i will..xpe la..ema doakan die happy je..

    BalasPadam