Sabtu, 21 Januari 2012

ape jadi di tarikh 21 januari 2012

hari  ni my GSC fwen kawen..TAHNIAH!! heeeee ema tumpang gembira..semoga anda wat pilihan yang terbaik untuk hidup anda..Love u friend! ema sentiasa mendoakan kebahagiaan kawan-kawan ema..
Ayna (Nocet) dan Dean..semoga kekal selama-lamanya k..jaga antara satu sama lain..

ni pelamin nye.

ni la DEAN AYNA


video
ni video pengantin berarak masuk.sikit je..hehe


hari ni gak membe Wilderness Adventure kat Pulau Tuba,Langkawi yang ema pernah gi dulu tu punye Birthday..SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN DUDE! hahaha ema tak sangka plak ema orang first yang wish hari jadi anda..Kebetulan tu..heee ema pun doakan kebahagiaan anda..so dont worry k SHARMIMI..hehehe jambu kan membe ema ni?? hoi yang perempuan tu jangan nak gatal..encik mimi ni dah berpunya oke..hanya milik Ezzah seorang je..ema tabik la ngan dorg ni..Hope korang boley jadi macam kawan ema yang Ayna & Dean ni..heeee makan free lagi..lalala



erm my lovely masscommer senior or my GSC junior dah update video youtube die..ema suke gile video die tu..

ni first episode..


ni second episode.


ni the third episode.


the last episode..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan