Ahad, 4 November 2012

Hijabers Malaysia First Gathering

This is what im wearing on that day!
 assalamualaikum.. ema dijemput tuk gi event Hijabers Malaysia (Group kat Facebook). ema dijemput sebab tu event yang my auntie and her friends yang organize.. my auntie tu make up artis.. nama die Joy Hussin.. maybe ade yang kenal and ade gak yang tak kenal.. hurm event ni lebih kurang macam event blind date la..nak tau sebab ape ema cakap macam tu?? sebabnye semua yang hadir di event tu tak pernah jumpa satu sama lain..

ni kak Yaaya Young, Fashion Designer.
Fasion Designer bersama dengan MC on that day yang memakai pakaian rekaan nya. ni la my auntie.


ni kakak Farapink Butukpinkku.comel kan die? Really adore u.

kak Fara tengah wat tutorial menggayakan tudung  rekaannya.

ni peserta Runaway. masing-masing masih amatur okey.

Meet Jia Hidayah, Hijabers from Subang.

Meet sweet Charicezzily Yanz, Hijabers from Putatan Sabah.
Meet kak Zetty Suhaily, Hijaber from Cheras kalau ema tak silap la.hehe


Tiada ulasan:

Catat Ulasan