Khamis, 7 Februari 2013

hey ho!

Fuh! Fuh! *tiup habuk* Assalamualaikum semua..hai dah lame gak ema tak update blog ema ni kan?? hehehe well sekarang dah sampai ke tahun 2013. dan hari ni dah 7 Februari 2013 kan? awal tahun 2013 belum ada perkara yang menarik berlaku.. hari ema masih  same macam dulu.. Yes i'm still SINGLE..hehehehe umo ema dah 21tahun dan ema masih belum ade kerja tetap..masih takde "abam sayang" lagi.. hari hari ema masih lagi diceriakan dengan drama Korea..hahahahaha nampak tak? takde pape pun yang best untuk diceritakan.. oke la.. takde idea la nak menaip.. korang doakan la banyak-banayak perkara yang menarik  terjadi kat ema untuk tahun ni dan tahun akan datang..

P/S : Ramai gile saudara mara, kenalan dan kawan-kawan ema yang dah selamat BERNIKAH..hurm dengki okey..ema bile lagi??huhuhu nak kawen gak *uish gatai la hang ni ema!* hehehehehe eh lupe nak suruh korang doakan ema dapat jodoh cecepat..kikiki

Tiada ulasan:

Catat Ulasan