Isnin, 16 Mei 2011

NOT IN MOOD..JGN BACE POST KALI NI..PLZZZ


Hari ni suck sangat! Ingat dapat la jumpe dia lagi hari ni. Alik-alik dia tak jadi nak balik putrajaya hari ni. Tu baru satu je berita tak syok! Lagi satu berita tak syok is dia kate my dad ade call dia. Tapi dia tak bagitau pe yang abah cakap kat dia. Dia kata janji kena tepati. Kalau tak nanti BERDOSA. Ema yang ajar dia macam tu. Ema rasa mesti sebab abah taknak kitorang bersama lagi. Memang betul apa yang dia ckp sebelum ni. Kalau dah clash or break up tak boley contact lagi. Sepanjang kami clash ni, ema selalu je seday. Semua orang tak suka tengok ema dengan dia. Ema tak tau kenapa ema sedih sangat sekarang ni. Taknak cerita lebih-lebih.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan