Rabu, 15 Jun 2011

OMG! Malunye rase..huhuhu (Juga TIDAK perlu dibaca)

nak tau knape?? ni sume berkaitan ngn post YANG INI LA (klik kat ayat bergaris itu kalau nak tau).. ema punyer la bersedih hati macam nak gile sekali die SELAMAT..ema ulang die selamat okey! huhuhu ALHAMDULILLAH syukur..lega hati ema ni..hehehe al-kisah nye..pada hari yang dijanjikan itu (isnin, 13/6/2011) selepas je die bersiap nak jumpe ema, die membonceng motornya menuju ke putrajaya la..otw die singgah kat petronas (petronas mne tu ema tak pasti la)..beg sandang yang die slalu pakai tu tertinggal kat toilet.. thats why la ema tak dpt nak contact die langsung..huhu td die misscall ema.. terkejut gak la kn..ema pn ape lagi call je la die balik..dengan suara baru bangun tidur..


ema : ellow spe ni??
die : --- la ----..
ema : huh?? bukan hp --- hilang ke??
die : haah..ni baru je dpt balik..dah 2hari --- dengan ayob cari kat merata tempat..skali mmbe ayob amik rupenye..
ema : owh really??
die : ---- jom jumpe..
ema : erm bile?? ema tak mandi lagi ni..
die : plzz ----..sekarang boley??
ema : erm ok..tapi sekejap je tau..--- tunggu ema kat McD Alamanda sekarang ok?


so ema pun g la jumpe die kat McD..die makan 1set (medium) Spicy Chicken McDeluxe ngan air milo..masa tengah makan tu die pegang tangan ema kuat-kuat..die mintak maaf sebab dah buat ema risau..ema cam nak nangis je tapi ema tahan..ema tak nak tunjuk kat die yang ema ni lemah..ema ni senang je memaafkan seseorang tu kn??dasar perempuan, cepat betul cair dengan kata-kata lelaki..what ever! dah ema memang sayang kan die..nak buat cam ne kn?? ema kesian gak kat die sebab dah la busy dengan kerja pastu handphone, wallet sume hilang..nasib baik la dpt jumpe balik..tapi still kesian sbb RM50 daripada gaji die yang kecik tu hilang..macam mane die nak survive dalam 3minggu ni?dah la family die jauh..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan