Sabtu, 6 Ogos 2011

hi all..

hahaha..pasan tak ema dah lama tak update kan?
firstly ema dah start blaja..
ngan assignment nye, exam, kemas umah dan macam-macam lagi la..
penat nye memang tak ingat la..
haah la..hari ni hari ke-6 umat Islam berpuasa..
sempat lagi kan nak wish SELAMAT BERPUASA..
ema tak sabar nak raya..
yang paling ema tak sabar is CUTI SEM..
Wah! Giatmara pun ada cuti sem seyh!
hahaha tapi cuti seminggu je..
kire ok la tu kan..
dapat gak la merehatkan diri..
dah lame tak kuar ber-Dating ni..hahaha
wayang pun dah lame tak amik port..
movie pe yang terbaru ek??
name je ade orang tersayang keje kat wayang..
haiyo bile la nak abis blaja ni??
dah start bosan ni..
bukan ape, ema ni memang macam ni..
ema manja sangat..
mana leyh tahan nak berebut belaja bakery or pastry tetiap ari..
at last jadi tukang bersih je..
sabar je la ema..
alla belajar kat giatmara tu pun 6 bulan je kan?
heeeeeeeee
actually seronok gak belajar kat GIATMARA ni rupanya..
tak caye korang try la..seriusly puas hati..
yuran pun murah je..
bukan takat yuran je murah, dapat elaun lagi tu..
UNTUNG KAN ??
seriusly puas hati..
hah cerita pasal elaun ni..
bila la ema boley dapat duit elaun tu agaknye ye?
semua pasal giatmara putrajaya memang BEST..
cuma penat sikit la sebab kelas dari pagi sampai petang..
office hour seyh..cuti sabtu ahad..
abis blaja nanti ema ingat nak buat bisnes online la..
ok ke tak eh??
ermmm.
pape pun cepat la abis belaja ni..
penat la belajar ni..
hehehe

P/S : Semalam hari jadi ABAH..ema buat sendiri kek hari jadi untuk abah..kek chocolate moist..tulisan warna hijau..dah macam kek halloween sebab tulisan ema buruk..takpe la asalkan ema buat kek tu dengan penuh rasa sayang..heeeee..walaupun keras sikit..tapi sedap kan korang (abah, mak, along, kaklong, angah, alang, apis, ewan, anep)? SELAMAT HARI LAHIR ABAH! ~sorry ema taknak update gambar kek tu kat blog ni, agak-agak kalau korang teringin nak tengok gi la kat FB ema~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan