Khamis, 1 September 2011

luahan rasa hati(boley ke?)

kejap ok..kejap tak ok..kejap boley..kejap tak boley..kejap restu..kejap tak restu..pergh memang pedih seyh.. buat mereka-mereka yang dok dengar luahan ati ema tu kompom dah bosan kn?? hehehe nak wat cam ne..ema luah kt korang means ema percaya kt korang..on 16 ogos 2011, ni la last ema dapat nak manje-manje or gedik-gedikss ngan die..kebetulan hari tu kat giat kitorang blaja wat donat ala-ala big apple..mase nak balik tu budak-budak giat masing-masing malas nak bawak blik donat yang bertimbun tu..ema pun teringat la kat si die dan rakan-rakan tersyg..disebabkan ema ni tak sukakan pembaziran ema pun teringin la nak sedekah kan donat-donat tu kat mereka..memandang kan ema dh lambat nak balik uma coz waktu berbuka puasa pun dh dekat ema ape lagi call la si die..ingt nak swoh la die amik ema..die ok je.. ema tggu la die kat bustop near to giatmara..die sampai, die pakaikan ema helmet (cam biasa bro), kitorg gerak g alam jap sbb nak bg donat kt auni (oni, bdk gsc)..mase kat trafic light presint 14-alamanda ade la sebuah kete atos warne biru hon..si die kate abg die..ema cuak gak la tp die kate wat rilex dh..kate die lg abg die tak prasan pun ema..ema pun rilex je la..sampai kt alam ema pun berlari la gi kt butik belle sbb nak bg donat tu..penat gak la berlari..mane tak nye nak kjer mase..die nak kne anta ema blik pastu amik abg die yg lg sorg kt uma gsc then grak g bazar ramadhan..so ema kne la berlari kn? dh settle anta donat kt oni..die pun anta la ema blik uma..mse otw anta ema blik tu, ema de perasan sesuatu..die pakai sweater superstar warne hitam..ema pernah mintak sweater tu sblom ni tp die cakap sweater tu dh hilang..cam sedih gak la..haha bile tgk die pakai ema pun jd musykil la kn? die ckp die sje je tak nak bg sweater tu kat ema sbb sweater tu die basuh pastu blom pakai lg..*mesti korang tak paham kan??* die taknak bg sweater die tu kat ema sbb kat sweater tu takde bau die..hahaha*kompom korang muntahkan bace statement ema tu*
setibanya ema kat bawah blok,dengan tidak semena-mena die menanggalkan sweaternye itu..OMA! oh my Allah..heeee die bagi ema sweater tu..heeeeee wangi giler seyh! bau perfume gatsby..jgn jelez..haha hah yela tu eppy..pastu nanges!mmg ema nanges pon..mane tak nye baru je beberapa minit lepak-lepak kat ruang tamu tonton tv tibe-tibe dengar my spongebob nyanyi..si die mesej ema..

mesej1 : _ _ _ _ along nmpk kte la..huhuhu
mesej2 : _ _ _ _ cai mintak maaf..kite dah xleh jumpe lg along nak berhentikan cai..huhuhuhu
mesej3 : along xsuke kite jumpe..along marah gle kat cai..cai harap _ _ _ _ jage diri elok2..ary ne la kite lass jumpe..huhuhuu

hanye 3mesej ni je yang ema boley share..yang laen terpaksa dirahsiakan..from ketige-tige mesej ni korang dapat gambaran tentang perasaan ema ketika itu..pergh pedih beb..dh la lg bape minit je nak berbuka puasa..rase cam nak terjun je dri beranda uma ni..memang berkecai la kan badan ema klu terjun..tingkat 10 plak..huhuhu sabar je la kan..berdosa seyh bunuh diri ni..seriusly hancur luluh hati ema time tu..

NO MESSAGE!
NO CALLING!
NO DATING!
gambar mase mula-mula declare..huhu

bercinta jenis ape tu??huhuhu pedih-pedih! lepas berbuka, ema tros masuk bilik..BERTAPA..huhu padahal dok teriak la pe lg kn??huhuhu sumpah ema tak boley nak terima sume mende ni jadi..lepas dekat DUA TAHUN kitorang bersama..macam-macam halangan kitorang lalui..ema tak tau la sama ada die tu jodoh ema atau bukan?ema selalu berharap die tu adalah jodoh yang terbaik buat ema tapi kenape ini yang jadi? mungkin gak die bukan jodoh ema kot..ish entah la! JIWA KACAU BETOL LA!!


PERNAH DULU...ni pic mase bulan puasa tahun lepas..

comey kan die ni??hahaha

beberapa hari sblom ema msok blaja kt uitm melaka

die sanggup dtg melake tau..huhu

dmana ade die dsitu ade ema..heeee

BFF okay?! heeee <3







Tiada ulasan:

Catat Ulasan