Jumaat, 2 September 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI !

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI ye kawan-kawan.
MAAF ZAHIR & BATIN.
0-0 la ye..hehehe

Tahun ni raya tak best..first sbb si die tak de..huhu second sebab de masalah family..third cuti sekejap je..4th tak dapat kumpul duit raya sebab dah dewasa..huhu 5th dah tak tau la ape alasan raya tahun ni TAK BEST..

mase first raya ema gi uma si die..hehehe excited ni..tapi berdebar pun ade gak..huhu sampai je kat uma die mate ema melilau gak la cari si die tu..tapi tak nampak pun die kat mane-mane..huhu lepas beberapa minit dok tengok tv & makan-makan tetibe muncul la si die dengan muke baru bangun tido nye..choi! tak senonoh..akhirnye puas ati ema dapat tengok muke die..dari jaoh pun dah ok dah..

tu je nak cite sebenarnye..hehehe tak de idea la nak menaip..alla kire ok wat ema update..heeee

Tiada ulasan:

Catat Ulasan