Selasa, 6 September 2011

atlast!

hurm buat kesekian kali nya hati ema di injured!
mungkin ni la akhir kisah cinta ema kot..hahaha bajet kan??
tapi seriusly ema tengah bersedih ni..macam ni rupenye perasaan putus cinta kan??
nama blog ema ni ema tak akan tukar walau ape pun jadi..
ema buat blog ni pun sebab nak cerita pasal die je..
ingat hubungan kitorang ni sampai la ke pernikahan yang sah..
tapi ini yang jadi..menipu la kalau ema tak sedih kan??
sebelum ni ema tak pernah menangis disebabkan lelaki..
masa ema kene reject dengan lelaki-lelaki yang ema admire pun tak de la ema nak menangis teruk macam sekarang ni..HANYA DIA!
tak pe..now ema dah sedar..jodoh, pertemuan, ajal, maut semua ditangan ALLAH SWT.
ema redha..heee alhamdulillah..


di awal perkenalan kami.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan