Rabu, 7 September 2011

wayang time > hantu bonceng

hari ni ema gi tengok wayang ngan my twin Hanif Halim dan Fakhrul Syazwan..tiket dah beli awal-awal..hari isnin lepas..semangat sebab takut tiket habis..menarik cite Hantu Bonceng! ade maksud yang tersirat..pengajaran untuk semua manusia akhir zaman..erm nak tau sinopsis cite tu ke?? gi la tengok sendiri..hahaha tak syok la nanti..ema nak bagi 4/5 bintang untuk Hantu Bonceng..

cerita disebalik gi tengok wayang..
ema terasa macam nak jumpe si die..ape lagi ema pun mesej la die nak tanya boley ke ema nak jumpe die sekejap? tapi sampai sudah die tak balas.. erm tak pe la..orang dah tak sudi kan..lepas melahap 2 ketul ayam spicy McD, ema ngan anep gi la lepak kat bowling..ema jumpe la Joe..die keje kat bowling..Joe kenal gak la ngan si die tu..ema pun bagitau la yang ema ngan si die dah PUTUS..punyer la terkejut si Joe tu..ema pun cite la kat Joe yang family si die tak restu hubungan kitorang..ema cite gak yang si die dh lame sangat tak mesej or call ema..ema try call and mesej die but NO RESPON..nak tau tak pe nasihat pedih yang Joe cakap kat ema??Ko tak rase ke die dah ade perempuan lain?alasan family tak bagi contact tu memang tak boley pakai la..kalau kite dah sayang sangat kat seseorang tu,kite akan wat pe je untuk contact orang yang kite sayang tu..
Joe tak bagi ema fikir pasal si die sangat..apsal la sume kawan-kawan si die suruh ema berhenti fikir dan contact si die??sebelum ni pun Nazreen Shah aka Aboy (kawan si die) ade cakap kat ema macam ni :
sayang??sayang tu ape?? sebab kenapa aboy cakap macam tu - ema pernah bagitau aboy yang ema tak boley nak lupakan si die kerana ema sangat sayang kan si die..

bersabar lah ema..ada hikmah disebalik semua kejadian ni..ingatlah pada Allah SWT selalu..

p/s : ema bagi si die surat cinta tulisan tangan yang panjang berjelar dah macam karangan SPM dah..ni last kot ema make a contact with him..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan