Khamis, 8 September 2011

puasa yang tak jadi.. ^^

ingat nak ganti puasa hari ni..skali de plak membe giatmara ema bawak nasi ayam..pergh memang tergoda la kan??heeee..pagi mcam biasa la,ema sampai kat giat..lepak-lepak tunggu budak-budak giat sampai..mate dah la mengantuk tahap gaban..still on HOLIDAY MOOD..hahaha disebabkan bulan ramadhan sudah pun berlalu so rutin senaman dan kawad setiap pagi sebelum masuk kelas diwajibkan..masing-masing malas nak bersenam..ingat boley lepas la daripada kawad pusing kawasan parking mydin tu, skali cikgu denda sume budak  yang tak settle kan project file..sume kena bawak sebuah kerusi jalan keliling kawasan parking area presint 15 (lagi besar dari parking mydin)..pergh memang pedih la kan?haha wat majal(malu) je..nasib baek la budak-budak giatmara batch ni masing-masing hati kering..wat selamber je jalan siap gelak-gelak lagi..cikgu hangin je tengok kitorang sebab leyh plak tenang je wat hukuman tu..heeeeee

tengahari mase rehat,ema serius dah tak tahan godaan..cikgu hamzah cakap : pergh tak kuat iman betol la ko ni ema..hahaha dari pagi lagi perut ema dah bershuffle techtonik bagai..hehehe tak pe esok boley puasa lagi..sekian la cerita pasal puasa ema yang tak jadi hari ni..TAK SENONOH..HAHAHA

Tiada ulasan:

Catat Ulasan