Rabu, 26 Oktober 2011

patut ema nanges ke tak ye?? erm sejak kebelakangan ni ema slalu je rasa cam ade je yang tak kena..entah la..ema dh gile ke? ema rase cam nak selalu ade orang teman ema..seriusly ema rase cam sunyi je..why??

paksu ema sentiasa busy ng keje die..ema tak tau la die tu sayang kat ema lg ke tak??

miracle lak macam dah buat haluan masing-masing..sorry to say guys! ema rindu sgt kat korang ok..i know u guys busy ngn study..u guys sume pandai..tak macam ema..huhu

giatmara friends walaupun selalu je ade ngan ema tapi ema still rasa sunyi lagi..tak tau la kenape..sorry tau geng! tapi ni betul-betul ape yang ema rasa..ema sayang korang ok..

GSC fwens lak korang best..lame gile tak lepak ngan korang..dulu ema rajin la lepak kat gsc..now dah tak boley..ade orang yang tak suka ema gi sana..takpe la..ade jodoh kite jumpe la..haha

p/s : ema betul-betul dah angau kat orang tu..hoi ema ni ok ke tak?? mcam dah kne nasi kangkang plak..buduh semacam je ni kan?? hahaha astarfirullah al'adzim

Tiada ulasan:

Catat Ulasan