Khamis, 5 Januari 2012

hari jadi yang TAK JADI !

erm thanx a lot to all my friends yang ingat nak wish hari jadi ema kat Facebook.. sangat menghargainya.. dalam banyak-banyak kawan, ade sorang je yang betul-betul dapat buat ema senyum di hari jadi ema..terima kasih ye ABOY!! walaupun ema yang belanja anda makan.. hahaha.. bak kate aboy "aboy ni dah macam lelaki simpanan je kan?" hahahaha.. euw tolong lah aboy..you are not my type oke! heeeeeee korang nak kenal tak ngan Encik Kuat Perasan ni?? ok name facebook die Nazreen Shah..search je nnt jumpe la..hahaha ema takde la kenal rapat sangat ngan mamat ni..tapi disebabkan ema dah bosan tahap gaban ema pun saje-saje je ajak aboy tu teman ema makan..ingat die taknak..sekali die cakap ok..so kitorang plan la nak makan kat McD Alamanda.tapi diesebabkan McD tu tersangat la sarat dengan customer so kitorang tukar plan..makan kat burger king..melayang RM33..erm takpe la yang penting ema takde la makan sorang-sorang ON MY BIRTHDAY..kesian kan ema?? terpaksa upah orang untuk teman ema..shame on u ema..huhuhu dah nasib ema kot..ema dah terbiasa sebelum ni celebrate bufday ngan kawan-kawan tak pun dengan Encik K. now kawan-kawan ema sume dah jaoh..yela masing-masing study kan?? Encik K plak dah tak peduli kat ema lagi..hurm entah la kenapa die sanggup layan ema macam ni?


p/s : Encik K nak tau something tak? Ema tak boley tido malam rabu tu<sebelum tarikh hari jadi ema>..nak tau kenapa tak?? sebab ema tunggu dan berharap sangat yang Encik K call or mesej ema untuk wish hari jadi ema macam sebelum-sebelum ni..tapi tak ade satu mesej or call pun yang ema dapat..KECEWA..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan