Selasa, 3 Januari 2012

permintaan hadiah hari jadi!

ya allah pejam celik, pejam celik umo ema dah masok 20tahun.. ya Allah ema tak tau la nak rasa gembira atau sedih? walau apa pun ema kena RASA BERSYUKUR kan Ya Allah? hari ni ema dah tak payah pening-pening fikir pasal Giatmara Putrajaya lagi.dah GRADUATE oke.haha now ema kena la pening-pening fikir nak buat ape plak lepas ni? nak cari kerja? nak sambung belajar?? nak wat bisnes sendiri?? hurm.. hey ape ni lari tajuk plak.. erm berbalik dekat tajuk atas ni..

ema ni sangat tak malu..ema pergi tag kat semua PAKCIK-PAKCIK ema mintak hadiah hari jadi..hahaha ah lantak la..sape suruh dorang jadi pakcik ema..lalalala erm sebenarnye ema wat cam tu nak wat Paksu ema tu epy coz ema still ingat kat die..Paksu ema tu pernah mengadu dekat paklang apit yang ema ni masam muke bila jumpe die..Paksu ema ingat ema dah benci dekat die kot..Paksu, ema tak pernah benci paksu..macam yang ema pernah cakap sebelum ni..paksu buat la macam mana sekali pun ema tetap sayang paksu!

walaupun hati ema sakit sangat, ema still nak tengok paksu happy. tajuk post ema kali ni PERMINTAAN HADIAH HARI JADI kan?? heee hari jadi ema dah dekat..ema sorang je yang excited..walaupun ema tau yang tahun ni ema kena celebrate SORANG-SORANG..ema repeated SEORANG! 2tahun sebelum ni ede je orang yang celebrate hari jadi ema. walaupun tak meriah macam orang lain,walaupun takde KEK HARIJADI..celebrate berdua dengan paksu je pun dah buat ema HAPPY SANGAT! kalau dulu paksu ade macam-macam plan nak celebrate hari jadi ema. now ema rase paksu dah tak ingat kot tarikh hari jadi ema ni. last kite celebrate hari jadi is mase hari jadi paksu 16 Oktober 2011. tu pun macam nak taknak je celebrate kan? sorry paksu for the hadiah yg ema bagi tu tak seberapa. dah la salah saiz. paksu sorry sebab ema takde duit nak belanje paksu makan meriah-meriah macam yang paksu pernah buat untuk ema dulu.

sumpah ema ingat semua kenangan ema ngan paksu. semakin dekat tarikh lahir ema ni semakin ema rasa sedih.sejak akhir-akhir ni ema selalu je menangis. ema tak tau kenapa. kadang-kadang ema rasa rindu, kadang-kadang ema marah, kadang-kadang ema rasa sedih. maybe paksu nampak ema sangat HAPPY kan? kenyataan nya hanya ALLAH SWT je yang tau..ema terpaksa tutup perasaan sedih ema tu supaya semua orang kat sekeliling ema HAPPY.. sumpah ema tak tau nak cerita dekat siapa? kalau dulu ema boley share dengan MiRaCLe now masing-masing dah busy study.diorang semua berjaya. ema bangga dengan diorang. ema taknak kacau diorang dengan masalah kecik ema ni.. kawan-kawan giat? erm diorang sume dah balik uma masing-masing. contact guna hp,fb,twitter?? hp ema dah lame tak topup. fb ema malas sangat nak bukak. twitter ema problem sikit.. tak pe la..biar je la ema pendam sorang-sorang. actually ema tak pendam pun..kan ema cerita dekat blog ema ni?

Paksu, semua hadiah yang paksu bagi kat ema, ema still simpan and jage elok-elok. sumpah ema hargai gile pemberian paksu tu.. ema tak pandang harga nye. ema pandang keikhlasan orang yang bagi tu..

HADIAH YANG EMA NAK SANGAT UNTUK HARI JADI EMA TAHUN 2012 NI IALAH PAKSU EMA BALIK DEKAT EMA SEMULA. EMA TAKNAK KERETA IDAMAN EMA TU (Mitsubishi Triton)..EMA TAKNAK SEMUA TU..EMA HANYA NAK PAKSU! noktah!!!

P/S : Ema sentiasa berharap yang paksu baca blog ema ni!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan