Jumaat, 17 Februari 2012

17 February 2012

ape ade pada tarikh ni?? erm FYI ni tarikh ema declare couple ngan encik K. kalau kitorang still together lg sampai sekarang hari ni dah genap 2tahun la. tapi sebab kitorang dah declare clash bulan May tahun lepas so takde la sampai 2 tahun hubungan kitorang tu..

malam tadi sebelum nak tido ema tibe-tibe je terdetik nak bace balik mesej kitorang yang lama-lama tu.. kelakar je.. sumpah merepek.. tapi ade gak la yang sedih. tu la lumrah orang bercinta ni.. kejap gado.. kejap baik.. kejap marah.. kejap gedik! hahaha pengalaman ooo tu semua.. yela encik K tu la first and last ema bercinta. heeee lepas ni memang ema malas nak bercinta dah.. de jodoh terus kawen je.. hahahaha

eh berbalik kat cerita malam tadi tu.. lepas abis bace mesej ema tido la pe lagi kan? tapi yang tak boley blah nye ema mimpi ema kawen ngan encik K (tiada unsur 18PL ok). ema malas nak cerita ape yang jadi kat dalam mimpi ema tu. pe yang ema nak cerita kat sini is korang pernah tak mimpi korang couple ngan orang lain dimana korang kenal orang tu? ema selalu la mimpi macam tu. pendapat ema kalau kita kawen or couple ngan someone (yang kita kenal) kat dalam mimpi maksudnye kita TIADA JODOH NGAN ORANG TU.. tapi masa ema couple ngan encik K ema TAK PERNAH mimpi encik K.. malam tadi baru ema dapat mimpi tu.. so dah terang-terang la, ema dengan encik K dah takde jodoh kan? alhamdulillah..terima kasih Ya Allah SWT kerana Engkau telah beri ema petunjuk.. ema dah jadi lebih yakin yang ade jodoh yang lebih baik untuk ema kat luar sana tu..heeee nanti kite jumpe ye wahai jodohku..hahaha tak senonoh..

p/s : encik K adalah KENANGAN dan PENGALAMAN.. ape yang ema lalui pada masa akan datang adalah KENYATAAN..ema kena sahut cabaran ni.hahaha awesome! u can do it ema! yeah!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan