Rabu, 15 Februari 2012

Ema Bertudung Dan Ema Tak Bertudung?

yes. i know.. gambar ema kat dalam blog ni ade yang bertudung dan yang Tak bertudung. okey la senang cerita kat sini eh. ema dari kecil memang tak bertudung atau orang called as Free Hair.. ema mula bertudung sejak ema dapat lesen Kereta. huh? korang tak faham ape kaitannya? oke korang kena bace ni ---> Ini Ema La..  i know post tu tak terang kan kenapa ema terbuka hati untuk berubah kan? sebenarnya ema bernazar kalau ema dapat lesen ema nak pakai tudung.. macam yang ema cite kat post Ini Ema La tu.. ema dah lama janji ngan atok ema.. so ema pun tunaikan la janji tu.. dah faham ke??

bab gambar ema yang tidak bertudung tu, ema nak minta maaf sangat-sangat. tu sume gambar lama.. tu kenangan ema ok.. yang bertudung tu ema yang sekarang ni dan ema yang akan datang.. JANGAN SALAH FAHAM.. ni kan blog ema.. blog ema ni tempat ema cerita macam-macam pasal masalah, kisah hidup dan semuanya pasal ema.. kalau ema wat salah u guys boley tegur.. ema okey..heee korang jangan risau tau.. ema akan kekalkan imej bertudung / menutup aurat ni..ema pun dah besar so ema kena la matang kan? menutup aurat bagi umat Islam adalah WAJIB.. korang doakanlah yang terbaik untuk ema boleh?? terima kasih korang sebab prihatin pasal ema.. heeeee

DAHULU adalah KENANGAN


KINI adalah KENYATAAN


ema SEBELUM


ema SELEPAS

Tiada ulasan:

Catat Ulasan