Isnin, 27 Februari 2012

ape ema fikir ni?

alhamdulillah mak dah bagi keizinan untuk ema berkerja. kerja apa? erm macam biasa la kerja GSC. tapi kan tak tau la dapat masuk kerja tu balik ke tak. borang kerja ema dah hantar dah. memandang kan sekarang dah pukul 12.15 malam, maksidnya dah kira hari isnin la ni kan? ema kena gi interview kat GSC ari isnin 27 Feb 2012. hurm wish me luck la. hati ema berbelah bagi lagi ni. betul ke ema nak kerja kat GSC tu balik? entah la. lepas macam-macam jadi kat ema. ema tak faham la ngan hidup ema ni. k la takde mood nak menaip panjang lebar. korang wish me all the best je la ye. doakan ema tau.

p/s : motif ema nak kerja kat GSC tu sebab ema tak tau nak wat kerja lain. ema nak duit! tu je. takde sebab lain. NOKTAH!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan