Ahad, 12 Februari 2012

krisis rumah tangga artis bernama RITA RUDAINI.

erm siape la yang tak kenal artis wanita bernama Rita Rudaini ni.. macam-macam gosip.. macam-macam kontroversi melanda artis ini.. kesin gak kat die. tapi nak wat cam ne? dah die yang pilih cara hidup macam tu.. nak cakap die salah tak boleh jugak.. nak cakap die betul pun tak boleh jugak.. hanya dia dan Allah SWT je yang tau hal sebenarnye.. sebagai manusia kita hanya boleh lihat dan doa yang terbaik je.. jangan masuk campur hal yang takde kena mengena dengan kita ni.. ema tak support Rita Rudaini ni KAHWIN LARI.. tapi die dah selamat bernikah dah pun dengan Aidil Zafuan.. so biar je la die dengan hidup die tu.. nak marah buat ape? hubungan dieorang tu dah SAH dan HALAL dah pun kan? tapi yang tak boleh blah nye is isu penceraian mereka selepas dikurniakan 2orang cahaya mata..


  1. http://www.harian-metro-online.com/derita-rita-rudaini
  2. http://www.harian-metro-online.com/rita-mahu-jawab-surat-zafuan
  3. http://www.harian-metro-online.com/rita-rudaini-hadir-di-mahkamah-syariah-lantik-peguam
  4. http://www.harian-metro-online.com/aidil-membuat-tuntutan-yang-tidak-masuk-akal-langsung-rita-rudaini
  5. http://www.harian-metro-online.com/rita-rudaini-terima-surat-tidak-masuk-akal-daripada-suami
  6. http://www.harian-metro-online.com/aidil-enggan-ulas-khabar-rita-tunggu-surat-cerai
  7. http://www.harian-metro-online.com/rita-rudaini-sedih-suami-keluar-rumah
  8. http://www.harian-metro-online.com/rita-menanti-keputusan-aidil
  9. http://www.harian-metro-online.com/rita-tabah-menghadapi-dugaan
  10. http://www.harian-metro-online.com/rita-rudaini-pertahankan-hak
  11. http://www.harian-metro-online.com/isu-anak-bukan-isu-perceraian-surat-aidil
  12. http://www.harian-metro-online.com/aidil-zafuan-tutup-mulut
i know korang "ambil berat" pasal hal Rita Rudaini ni dengan suami die si Aidil Zafuan.. tapi baik takyah masuk campur..korang bukan tau hal sebenarnye pun.. MEDIA memang pandai sebar berita.. bab sahih atau tak tu entah la.. daripada korang tambah dosa FITNAH, baik korang jaga tepi kain korang sendiri..

ni comment seorang sahabat ema yang juga amik berat hal ni..heeee


Tiada ulasan:

Catat Ulasan