Sabtu, 11 Februari 2012

Ema Menangis?

huhuhu tajuk post ema kali ni cam klise je..haha bajet la ema.. erm actually ema nak share pasal haiwan.
ema ni pencinta haiwan.kat uma ema ade kucing, ikan guppy, hamster (padahal tikus) ngan bug (yang ni plak lipas)..*erk tikus ngn lipas tu bukan ema yang bela oke. ema sayang sangat kat kucing ema. tadi ema de tengok video kat youtube. lagu die dah la sedih pastu jalan cite die pun sedih gak..

cite tu pasal seekor anjing (Hachiko). kalau nak tau movie pasal Hachiko tu pernah kuar kat panggung wayang sebelum ni. tapi ema tak pernah tengok lagi..kikiki tapi kan korang. walaupun ema tak tengok pun lagi full movie Hachiko tu ema dah tau dah kompom cite tu sedih. huhuhu baru tengok playback sikit-sikit ema dah nangis ni kan lagi nak tengok full movie..

Hachiko tu sangat comel.perangai Hachiko tu macam kucing ema yang ema panggil Adik tu..name kucing ema yang sebenar is Mike. ema saje panggil die Adik sebab die manja sangat. uish dah lari tajuk ni..

korang tengok la video yang ema cakap tu sendiri..tapi first of all korang kena la Pause kat bawah tu.. ala playlist yang warna hijau tu.. buat mereka yang cepat tersentuh tu better korang standby tisu. hehehe

layan je la..uish ema ni membebel je..



nangis..sob..sob..sob..huhuhu

Tiada ulasan:

Catat Ulasan