Selasa, 28 Februari 2012

owh i see..

now baru ema tau kenapa ema rasa berat hati je nak kerja balik kat GSC tu. rupanya Allah SWT taknak ema sakit hati lagi. encik K dah ade pengganti ema dah. cepat kan? well die kan "awesome"! untung la. awek baru die lagi HOT daripada ema okey! sexy habis. erm takpe. asal die bahagia la. pe jadi kat ema lepas ni? erm entah. ema rase cam nak cari kje lain la. give up la nak kerja kat GSC tu. ema ingat ema nak kerja je kat mane-mane kedai makan. target ema actually nak kerja kat Big Apple. boley tak? heeeee. well korang tak perasan ke twitter username ema dah tukar. @emasheikh92. name baru ni lagi awesome kan? hahaha. 

ye ye i know korang akan pertikai kan nama blog ema ni. kenapa ema tak ubah? sebab blog ni memang ema buat khas untuk emcik K tu actually. jodoh kitorang tak panjang nak wat cam ne. so biar je la nama blog ni di kekalkan. macam yang ema pernah bagitau sebelum ni, die kenangan ema. bia je la. ema boley jadikan blog ni sebagai PENGAJARAN untuk ema. and pengajaran untuk orang yang alami nasib yang sama dengan ema..heeee korang jangan give up tau! 

sayang diri kita sendiri dulu sebelum kita nak sayang orang lain!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan