Khamis, 9 Februari 2012

yeay! dah dapat lens!

hehehe ema dah dapat dah contact lens yang ema order tu..cepat giler transaksi die. ema order hari sabtu hari tu (4 February 2012). pastu ema bank-in guna cash deposit hari selasa (7 February 2012). ema tanye kat orang tu bile ema boley dapat lens ema. then orang tu cakap dalam 1-3hari cam tu la. orang tu tinggal kat Johor. so ema bajet dalam hari jumaat or sabtu cam tu la. yela orang tu pos lens tu hari rabu. cer korang kire..hahaha
ok straight to the point la. lens tu dah sampai hari ni (9 February 2012). hurm cepat kan?? heee im so excited. yela ni first time ema buy something online. 

this the thing im talking about.haha
bukan tu je yang berlaku hari ni..ema gak tibe-tibe je teringin nak makan kek coklat.tapi disebabkan oven kat uma ema ni kecik je so ema buat la cupcake. FYI hehe bajet je tulis shortform. For Your Info, today is Chocolate Day. huh? mane ema tau? ema pun tak tau gak actually. ema online mukabuku ema jap tadi. pastu ema terbace la status yang meng-update pasal Chocolate Day tu. kebetulan kan? im making chocolate cupcake.hahaha

ni la yang ema cakap tadi tu.

erm yang bab cupcake tu malu la nak tunjuk. hahaha gedik la ema ni. name pun perempuan kan? opkoz la kena gedik..hahaha syengal ema dah keluar abis ar. erm tengok la gambar kat bawah ni.


oit tu bukan hangus la. name pun COKLAT CUPCAKE.haha



Tiada ulasan:

Catat Ulasan