Selasa, 10 April 2012

Nora Elena And Me??

hai blogger! rindu gile ema kat blog busuk kesayangan ema ni..sorry sebab ema dah lame tak menerjah Forever Me..hey ema sayang kamu selamanya la Forever Me!! hurm berbalik kat tajuk post ema kali ni..

sejak-sejak ema kerja kat AUR Resources tu ema belajar tengok drama kat Tonton..best gak layan drama-drama lama..actually takde la berapa lame pun..masa drama Nora Elena femes kat TV3 dulu ema tak pernah tengok drama tu..baru sekarang ema tengok.. NOT BAD la.. seriusly best.. hahaha bayangkan la ade banyak scene yang awesome.. tapi yang paling tak boleh bla nye is EMA MENANGIS! what??!!! ema yang mengong ni boleh nangis tengok cerita Nora Elena?? sedih sangat ke drama tu? padahal scene Nora ngan Seth tengah tengok pelangi kembar masa kat Cameron Highland.. ape yang sedih nye kan?? sengal la ema ni.. ema sendiri tak tau apahal ema nangis tengok scene tu.. ceh!! tapi serius beb! ema mengeluarkan air mata secara tak sengaja..SPONTAN okey! hurm tahniah kepada drama NORA ELENA kerana berjaya buat ema menangis! yeaaaayyy!!

FYI scene tu kat episod 16 kalau korang nak tengok la..hahahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan