Selasa, 17 Julai 2012

Mendap dan berdebu.

erm tu la keadaan blog ema ni..kesian kan?? yela dah sekian lama ema tak meng-update nya..macam mane ema nak update..asal ema pegang komputer je kompom ema bukak mende lain..yela time tu je la ema boley nak layan youtube or tonton..if abang-abang ngan abah ema ade kat uma ni kompom ema tak dapat nak bukak mende alah tu sume..huish bile ema nak beli lappy sendiri ni?? hadoi..kereta pun tak beli lagi.. haah cara ema cakap macam rege kereta tu seposen due je kan? hurm k la ema nak sambung layan Running Man..nnt de masa ema update lagi k?..assalamualaikum..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan