Jumaat, 7 Jun 2013

Ema in LOVE !! Yeay!!

Assalamualaikum blogger kesayangan ema sekalian..hihihi nampak tak betapa happy nye ema..heee ofcoz la happy..orang sedang dilamun cinta..hihihi dalam hati ade kebun..farmville..haha

well mesti korang terkejut kan? ye la bukan ke ema dok kecoh-kecoh cakap malas nak pikir pasal cintan-cintun ni..alik-alik takde hujan takde ribut, tup tup ema dah bercinta..OMA! (wat muke terkejut!) ema pun tak tau la cam ne leh TER-jatuh hati kat die tah..pertama kali ema jumpe die masa hari Sabtu 18 Mei 2013..masa tu ema tak de la pandang die pun..tak terfikir langsung..masa tu ema tak berseorangan..wah! bahasa jiwa bangsa seyh! ema dengan mak, abah ngan Anep..Abah yang tegur die dulu.. nampak tak? sebenar nye abah dah berkenan dengan die..pastu abah kenal kan kat ema..

ema ingat abah bergurau..ema pun wat endah tak endah je la..mak ngan abah berbincang antara dorang je..pastu tup tup tanya ema minat ke? hehehe macam tak percaya je abah ngan mak tanye ema macam tu.. hihihihi malu le ema..nak tau ke ape ema jawab? hehehe ema jawab cam ni "Erm In sya allah ema cuba."

awww..malu..malu..malu.. *blushing*

tarikh kami declare : 31 Mei 2013..

nampak tak? seriusly cepat..gelojoh ke hape? hahahaha eh takde la gurau je..dah mak ngan abah dah restu kan..so watpe tunggu lelame..ema dah berkenan..sebat je la..hahahaha ema nye first date hari Selasa (4 Jun 2013)..die datang jemput ema balik keje..tapi ema tak dating berdua je..abah teman sekali..esok nye my second date..masa yang sama..kali ni mak pulak yang teman..begitu la berikutnya..mak ngan abah gilir-gilir teman ema..sampai la satu tahap nanti mak ngan abah dah yakin ema takkan apa-apa, baru mak ngan abah bagi ema dating berdua je..nampak tak? betapa caring dan penyayang nye mak ngan abah ema?

EMA LOVE U SO MUCH MAK ABAH !! THANX A LOT !!

Wat masa ni yang dah tau pasal Hunter just mak, abah, Anep, Abang Ewan, Kakak Neena ngan Jijie je..orang lain belum tau lagi..sebab abah tak bagi kecoh-kecoh lagi..yang tak boley bla nye..lepas ema cite kat Jijie..boley plak Jijie pun jatuh hati kat Hunter..baru cite, blom jumpe lagi..haip! jangan Jijie..eh tapi ape salah nye bermadu kan..hahahaha

eh ema lupe nak kenal kan sayang ema tu..nama die Hunter..kenapa ema panggil die Hunter? hehehe sebab rupa die macam watak Pokemon yang ghost tu..scary..hehehe tapi cute sebenarnye..yela Pokemon semua cute okey..erm sorry ema takde gambar Hunter..sebab ema belum bersedia lagi nak tayang Hunter kat public..tapi jangan risau..kalau kot kot korang terserempak ngan ema dating ngan Hunter, tegur je..in sya allah ema akan kenal kan Hunter kat korang time tu..

harapan ema untuk cinta kali ni, mesti la ema nak setia pada Hunter..Ema akan jadi awek yang terbaik buat Hunter..Ema akan jaga Hunter macam nyawa Ema sendiri..Ema Sayang Kamu Hunter! heeeee <3 <3 <3

Tiada ulasan:

Catat Ulasan