Rabu, 20 Ogos 2014

kan best kalau.......? #ImaginasiEma~1

watak Abang Irhan dengan Daria ni mengingatkan ema dengan orang yang ema kenal rapat.. tapi jalan cerita  diorang ni tak berapa nak sama dan tak berapa nak cun jalan ceritanye.. sebabnye jalan cerita diorang ni complicated sikit.. tapi ema just suke tengok diorang ni.. kan best kalau watak Abang Irhan dengan Daria ni betul-betul wujud dalam kehidupan seharian ema ni.. i wish.. hahahaha tapi ema tak boleh terlalu berharap sangat.. takpela ema.. ko teruskan je la imaginasi ko tu ema.. imaginasi ko tu kan macam Wonderland.. so enjoy la dunia imaginasi ko tu..hihihihi 




p/s : hahaha mesti korang annoyed dengan post ema lately ni kan? asyik cite pasal drama melayu je.. seriusly drama tu bg impak besar seyh.. hahahaha sorry tau.. ema too excited about it..sorry again..loves u guys so much! muaaahhh!! thanx for understanding me..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan