Ahad, 25 September 2011

beronok-ronok la pe lg kan?

hari ni time for relax-relax selepas seharian suntuk melayan tetamu di open house ema semalam..thanx a lot la kat kawan-kawan sekolah, kwan-kawan GSC, kawan-kawan Giatmara and saudara mara ema sebab sudi datang uma..sorry la kat mereka-mereka yang datang agak lambat tu, kesian korang kan sebab makanan dah tinggal sikit je..

abis cite pasal open house..haha..now nak cite pasal gila-gila yang jadi diantara ema, ainin, yana and adah..dorang ni gilo! de ke patut gi sahut cabaran ema..cerita die cam ni..kebetulan hari jadi si yana esok tu (25/9) so adah and ainin plan la nak celebrate kat alamanda je..actually nak tengok wayang tapi tak jadi sebab tiket dh abis..so tukar plan gi melepak-lepak..

plan gilo 1 : makan aiskrim mcd and kentang goreng sampai muntah..(tak abis makan tak boley balik!)
plan gilo 2 : melepak kat tepi tangga dekat dengan kolam..gelak-gelak macam kat uma sendiri..
plan gilo 3 : tercekik! hahaha gi beli air kat GSC..beratur sampai 4orang sekali tapi nak beli satu je..
plan gilo 4 : dah dapat air..tapi si adah sibuk nak usha si Kucai tu..
plan gilo 5 : adah tanye ema tak rindu die ke? pastu adah tanye lagi kucai tak rindu ema ke??ema cakap gi la tanye kat kucai sendiri..(yakin sangat yang si adah tu tak berani punyer la)
plan gilo 6 : betul-betul adah gi tanye..ceh! ema betting kalau diorang dapat wat kucai cakap die rindu ema, ema belanja diorang baju RM 15 sorang sehelai..sekali betul-betul kucai cakap RINDU! kopak la ema wooo!
plan gilo 7 : gelak-gelak, nanges-nanges(ema je) pastu gi karok..(otw g karok kne tegur ngan sorang brader tak boleh blah..tak tau jalan la konon..padahal nak ngayat..)
plan gilo 8 :balik dalam kul 1 pagi..haha tak senonoh punyer anak-anak dara!

thanx to ainin coz bawak kitorang balik dengan selamat walaupun ainin bawak kereta dah macam orang gilo!hahahaha roller coaster la kate kan..

1 ulasan:

  1. ok ema ! line kali cabar lagi, adah paling suke!!! hahaha :)

    BalasPadam