Rabu, 12 Oktober 2011

he bite me!

haha cam b*d*h je tajuk kali ni..hahaha tapi ni kisah benar la..alkisahnye begini, semalam dalam kul 2.20 petang cam tu la si "die" text ema..katenye, "ema kat mane..ade kelas ke?"..ema tak perasan de mesej masuk sampai la ke pukul 5petang..belek-belek handphone skali nampak de mesej..excited bace ni..haha siap bagitau kak mira lagi tu..kak mira suruh ema balas cepat..ema malas la nak balas sebab kitorang still kat dalam kelas..dah la tengah exam plak tu..ah peduli plak aku ngan peraturan selame ni kan?? hahaha*ok fine ema budak jahat sekarang!*

ema cari port baik sikit nak balas mesej encik K..hahaha dipendekkan cerita, encik K nak jumpe katenye.. so ema kompom la excited gile kan?? haha abis je kelas teros gi bustop..tunggu punya tunggu bas nadi putra 502 lalu..bas tu gi alamanda..hehehe naik je la kan?? wat pe dok tunggu lagi..sampai je destination yg dituju ema terus je texting HIM! "mane??ema dah sampai ni..cepat la..hehe." ema pun dok la kat kerusi dekat ngan air pancut tu..amik port betul-betul kat ngan tiang bendera..haha sambil-sambil tunggu encik K datang ema pun cuci la mate dok tengok couple-couple tengah dating..heeee tibe-tibe je teringat zaman ema bercinta sakan dulu tu..hahaha bajet je ema ni kan? ah kesah plak aku!

dok khusyuk layan jiwang, tibe-tibe datang la sorang mamat gumuk pakai baju warna putih belang-belang..macam ema kenal je mamat ni..hahaha kompom la tu encik K..betul la cakap kak mira, encik K! anda sudah gumuk la..wek! tak payah nak cubit ema sangat la kan?? ema dengan selamber je tegur encik K macam ni = "eeeee dah gemuk la! apsal die dah gemuk ni??" *as usual ema kene CUBIT ok*

nak tau pe encik K ni jawab? hah ni hah = "dah tak ade orang yang nak jage *** lagi kan" *wah ayat die ni macam seday je kan?haha* tengah dok bergurau senda tibe-tibe mate ema tertumpu kat poket seluar sebelah kiri die..tangan ema ni memang cepat + GATAL je nak seluk poket seluar die tu..hahaha*tak senonoh* eh jangan nak fikir bukan-bukan pulak k..TIADA unsur 18sx pun ok..WOW! iPhone 4 seyh!untung la pakai handphone mahal sekarang ni.. tapi yang tak boley blah nye iPhone 4 tu dah retak..encik K kate die jatoh tadi, sebab tu retak..terok betul la encik K ni..tak reti nak hati-hati betol..padan muke die jatoh..ingat ema nak kesian la tu kan? tapi memang ema kesian pun..hihihihi gatai je ema ni la..tengah ema dok seronok membelek-belek iPhone 4 encik K tu, tibe-tibe je encik K peluk ema..terkezut chek..ingat die nak peluk saje-saje je, skali die gigit tangan ema..rindu katenye! uish boley tahan gak la sakit nye..siot je encik K ni..macam seronok je die main gigit-gigit TANGAN ema..de sekali tu ema siku die..padan muke! hahaha ape lagi, mule la wat muke seday bile kena siku ngan ema..HAHAHAHAHA<gelak kejam!>

untuk pengetahuan para stalker sekalian, ema dengan encik K memang selalu bergurau kasar macam tu..TIADA UNSUR 18SX OK! ngeng betul sape yang otak kuning or BLUE tu..uish bawak-bawak la bertaubat ye..haha dah puas bergurau senda ema tengok la jam tangan..OMA! (oh my Allah) dah pukul 7.30malam..encik K teman ema tunggu bas..lame gak la kitorang lepak kat bustop alamanda tu..bile dapat je bas die terus blah gi lepak ngan membe die..hampeh punye encik K..bukan nak teman ema balik uma..tacing kang baru tau! huh! GEDIF la anda ni ema..hohohohoho..

sampai je kat uma, ema terus la text encik K, "ema dah selamat sampai uma ni..thanx tau..ema epy gile dapat jumpe die hari ni..take care k!" korang tau tak?? encik K bukan nye reti nak balas mesej ema tu..hampeh kan?heeeeeeeee tapi tak pe la..ema tido kul 11 malam tu..dalam kul 1.20pagi ema dapat text daripada encik K..ema bukan nye sedar sangat pe yang ema reply kat encik K tu..merapu je ema taip..hahaha naseb la kamu encik K..spe suruh mesej ema time ema ngah tido kan?? tapi anda masih lagi SWEET LIKE CANDY coz wish gudnite and suruh ema tido ingat die..<erk? perlu ke ema cite sume ni detail?> hahahaha abai kan je la korang..malu pulak ema tibe-tibe..haha by the way untuk pengetahuan encik K, EMA TAK PERNAH LUPA DIE! u always in my heart and my mind! 1437! walau ape pun jadi ema sentiasa sayangkan encik K!

i wish u're my only one! awak akan sentiasa menjadi cinta yang PERTAMA dan yang TERAKHIR bagi saya.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan