Isnin, 10 Oktober 2011

MYSPACE!!

hahaha apekah tajuk perbincangan kite pada hari ini..erm tadi ema tibe-tibe je rase cam teringin nak on9 Myspace..wah! myspace dah maju seyh.. dah macam Facebook pulak..seriusly seronok..hahaha korang nak add myspace ema tak?? ni hah ---> http://www.myspace.com/rockerzberiman..

hahaha korang kompom tergelak tengok name myspace ema tu kan?? hahaha..ema wat myspace mase form 1 lagi..sebab tu la macam kelakar je name tu..now ema dah abis skola ok..macam-macam kenangan ema dengan myspace tu..kat myspace la ema boley berjiwang-jiwang..sebab tak ramai orang ade myspace..kan orang lagi suka Facebook..tak caye korang try la usha myspace ema tu..sorry tau pasal gambar ema kat myspace tu TIDAK BERTUDUNG.. tu sume gambar lame la..now ema SUDAH BERUBAH..*I LOVE MY LIFE NOW!* ema malas la nak delete gambar-gambar dalam myspace tu..ema malas nak edit balik detail-detail nye..cikgu hamzah hamid <cikgu giatmara putrajaya> pernah cakap, "buat ape nak delete kenangan yang lame tu,biar je la..name pun kenangan..takde kena mengena dengan apa yang berlaku sekarang"

ema de blog gak kat dalam myspace tu..heee macam-macam gak la cite ema tulis kat situ..hahaha..kenangan-kenangan..erm memang kelakar kalau diingat balik..pape pun memang best la myspace ni..hahaha


myspace encik K.
kelakar kot bile tengok balik myspace encik K ni.

PERNAH DULU..now dh jadi kenangan dah..
nak tengok gambar lain tak?? kena la usha myspace ema tu..heeeee

Tiada ulasan:

Catat Ulasan