Ahad, 6 November 2011

Tubers Lover! yeay!

hahaha apsal tajuk kali ni cam lain macam je?? ah kesah lak aku!! haha..
erm kali ni ema nak share pasal TOP 10 MALAYSIAN YOUTUBERS..
ema ni peminat and pengguna No 1 youtube ok..heeee ema de channel ema sndri tapi ema tak tau nak upload video ape kat channel ema tu..hihihihi ema ni pemalu orang nye..tapi insyaallah suatu hari nanti ema akan jadi macam salah seorang top 10 malaysian youtubers tu..


nak tau tak siapakah gerangan mereka??
--------------------------------------------













5. Polkadot Doughnut - http://www.youtube.com/maccaboyz91


















my favaurite is KYOPROPAGANDA! this is because of various reason..heee actually die senior ema mase kat UiTM Lendu..die ngan kawan-kawan die memang comey ok..seriusly tergoda dekat membe die yg name ZackKenobee..haha ok fine ema gatai sekarang..heeeee 

kalau korang nak kenal mereka-mereka yang tersenarai ni juzt klik je kat link yg ema bagi tu..make sure korang punyer internet laju..baru la puas hati..heeee ENJOY!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan