Khamis, 28 Mac 2013

G.I.Joe Retaliation






Assalamualaikum..hehehe hari ni ema gi detim *bajet comel* ngan adik ema dan kawan baik ema..korang kenal kan adik ema?? ni haa -->Hanif Halim.. encem kan die?? hahahaa jangan tengok lelame nanti tergoda..hahaha eh awak..kesat le air liur tu..jangan salah orang..adik ema tu bukan artis K-Pop..haha dah la cite pasal bodyguard ema si Hanif tu..eh korang taknak tau ke siape kawan baik ema tu?? sekali tengok macam Bienda..hehe die ngan Bienda takde kena mengena pun..haha ni dia -->Azimah Munawar.. eh abam sador..jangan la tenung kawan ema tu lelame..dose..hahahaha

.....

actually ema tak plan pun nak detim hari ni..masa makan tengahari abah ema tanye ema tak kuar gi Alamanda ke ari ni..yela ema ni jarang kuar uma..hehe anak baik..*padahal duit takde* abah ema minta ema bayarkan bil tepon die..so dipendekkan cerita, abah ema bagi upah RM50..kebetulan hari ni firstday cite G.I.Joe ni kuar kat wayang..so ape lagi..memang laju je la kan..ema pun roger la si Jijie (Azimah) ni..dengar ema nak banje bukan main laju lagi minah ni..hahahaha rezeki memang untuk dikongsi bersama kan?? jangan kedekut ye kawan-kawan..

.....

eh berbalik cite pasal G.I.Joe ni..ema ade crush baru! hehehehehe name die Lee Byung Hun aka Storm Shadow..badan die PERGH!! mantop..sador gile..serius meleleh air liur ema tengok die..sedap peluk ni..eh  pe plak sedap peluk? muscle keras keras kot..ah tak kire la..hahahahaha uish ema mengucap banyak-banyak..kalau si Jijie bace ni..kompom Jijie gelak..masa kat dalam wayang, tibe-tibe kuar scene Storm Shadow tak pakai baju tu..hurm ape lagi bukan main bosar lagi mata ema..tak berkelip tengok..siap telan air liur lagi..hahahaha nampak benor nipunye..takde la reaksi ema sampai macam tu skali..ema saje je gebang lebih..hihihi

....

Ema : Uish sedap gile badan die..encem seyh..geram ema tengok..
Jijie : Ish tak boley bla ema..gatal..
Ema : Dah die tunjuk ema tengok le..Ala lagi pun aurat lelaki dari pusat sampai lutut..die bukak baju je..bukan bukak seluar pun..hihihi*gelak gatai*

.....


ni haa..korang tengok la sendiri..malas cite la kan..


eh eh awak tutup le sikit mulut tu..masuk naga kang? hey adik yang tak cukup umur tu..tutup mata..bukan main bersinar lagi mata tu tengok..akak ema takpe..sebab akak ema dah cukup umo..hikhikhik..


okey bagi yang pencinta drama korea mesti tau mamat ni yang berlakon dalam cite Iris tu..ema baru perasan..ceiit! maksud nye ema ni bukan la pencinta setia KDrama ni..sbb baru perasan..hehehe actually ema belum tengok pun lagi cite Iris tu..hahahahaha nampak tak permainan ema di situ?


.....

eh ema lupe la nak cite mende kelakau jadi masa tengok cite ni..kitorang bukan tengok wayang yang biasa tu..dan bukan juga yang luar biasa..kitorang beli tiket 3D..sebab tiket untuk wayang biasa dah habis..layan gak la..name pun 3D dah tentu-tentu la ade part 3D nye yang timbul macam real..ade satu scene ni, masa Snake Eyes lawan dengan ninja merah..pedang ninja merah tu tercampak..pastu terpelanting dekat penonton..my sayang iaitu si comel Jijie ni bertindak balas macam pedang tu kena dekat die je..hahahaha sumpah lawak..terkekek-kekek ema gelak..pastu si Jijie ni marah ema..

.....

Ema : hahahahaha ko kenape Jie? bajet macam pedang tu kena kat ko je kan.. 
Jijie : Ish diam la ema..ko sorang je yang bersuara dalam ni.
Ema : *dalam hati* Padahal nak cover oo Jijie ni..

Sorry Jijie..ema tercerita pulak..tapi seriusly comel kot Jijie punyer tindak balas tu..hihihi~


.....

Pape pun..cite ni memang best..cuma ema tertanya-tanya mane pegi nye Ripcord ngan Scarlett?? hahaha nampak tak ema bajet tau je cite ni..padahal ema baru je tengok G.I.Joe The Rise of Cobra tu 2 ke 3 hari lepas kat TV2..tu yang cam excited nak tengok sequel nye ni..anyway cite ni memang tak menghampakan..puas hati..hehehe







p/s : terima kasih kat kakak Akmal yang jual tiket wayang tu sebab bagitau kitorang yang masih ade lagi seat kosong bahagian belakang..padahal kitorang tengok kat skrin kaunter tu tinggal seat paling depan je..terima kasih gak dekat Sir Awish sebab jual tiket tu kat kitorang..hihihi dapat gak tengok cite ni..seat 4 dari belakang tepi tangga memang cantik view nye..TERIMA KASIH..

dah ni je la ema nak cite..lalalalala ~ ~ ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan