Sabtu, 21 September 2013

Let me say something here..

Assalamualaikum..hey ho..hehe first ema nak minta maaf kat semua orang yang mengenali ema..ema tau ema ni agak kasar..ema tau ade yang terasa dengan perangai ema..macam-macam yang bermain kat dalam kepala otak ema..ema stress dengan banyak mende..maklum la semakin meningkat umur semakin banyak perkara yang perlu ema fikir..ema perlu matang..ema perlu belajar banyak lagi..ema tak sempurna..ema tak bertuah atau tak sama macam kalian..ema kena usaha kuat dan kena banyak berkorban..yes..ema tau korang mesti tak faham apa yang ema cuba cakap kat sini..hehehe tapi itu kenyataan hidup ema..

Secondly..ema nak cakap thanx for those yang care pasal ema..thanx a lot..ema sangat sangat sangat hargainya dan sangat sangat sangat sangat terharu..nampak tak betapa banyaknya perkataan "sangat" tu ema tulis..tu tanda ema betul-betul terharu dan hargai..actually kalian sangat membantu ema untuk jadi ema yang sekarang ni..tanpa korang siapa la ema..so ema nak bagitau kat sini kalian tak perlu untuk berasa cemburu @ iri hati @ tak puas hati @ dengki dengan ema..ema siapa? Ema bukan anak raja..ema bukan anak orang kaya..ema bukan artis..ema bukan model..ema bukan idola..ema bukan seseorang yang berjaya mengharumkan nama Malaysia or what..ema tak belajar tinggi..ema tak ada kerjaya yang tetap..ema tak ada duit yang banyak..ema tak ada boyfriend yang kaya dan tampan..ema tak ada rupa paras yang super cantik bak Miss World..ema tak ada senyuman manis bak Neelofa or else..ema tak ada bentuk badan yang menawan bak Beyonce..so why must you guys be so jealous of me? Hahaha English pun terabur..nampak tak? Hey jangan la jelez kat ema..tak perlu la..im nobody..I have nothing..chill la..Kit Kat kan ade..hahahaha.. Seriously just be yourself..just proud of yourself..think positive..hey you know who you are..yes i said this to you..hehehe i love u..ema banyak belajar daripada kalian..kalian yang banyak membantu, mengajar dan menyedarkan ema..ema nak cakap TERIMA KASIH BANYAK-BANYAK pada kalian..ikhlas dari hati..if ema ADA buat kalian terasa hati ngan ema, ema minta maaf sangat-sangat.. So kita kawan? Hehehe

Erm nak cakap ape lagi eh? Macam dah membebel panjang lebar je ni..hahahaha maafkan saya..

P/S : ema nak tukar kerja lagi..plsss..ema tak boley nak teruskan kerja kat JAN tu lagi..huhuhu nampak tak? Ni la kekurangan ema..so im NOT PERFECT as what you thought..hihihi

Tiada ulasan:

Catat Ulasan