Sabtu, 11 Januari 2014

Maganda ikaw Ema !

Assalamualaikum..hye whaddap nigga! haha ema gurau je.. annyeong yorobun chingu ya..

kahkahkah tajuk post yang takde kena mengena dengan isi nya..so now im officially 22 years old.. yup my life now agak mencabar dan scary a bit..or maybe scary a LOT.. Super Scary..bhahaha.. orang kate jadi dewasa ni lagi best dan lagi senang.. NOPE! Dewasa sangat ngeri bagi ema.. ya tak dinafikan it quite interesting sometimes.. well tidak ada apa yang senang atau mudah dalam dunia ni.. imma rite?

pape pun ema akan tetap berusaha keras demi untuk mencapai misi dan azam ema tu.. ingatlah ema, walau sesukar mana pun keadaan ema, JUST DON'T YOU EVER GIVE UP! JUST DON'T!! ok?

untuk pengetahuan korang ema memang dalam keadaan yang agak susah sekarang ni..tapi takpe..ema akan cuba atasi nya..ya ya ya..korang mesti nampak ema cam takde pape masalah pun kan?? hey takkan semua benda ema nak tunjuk kan? perlu ke nak tunjuk yang ema tengah ade masalah kat semua orang?? tak perlu kot ema rasa.. sebabnye kalau korang nampak ema tengah ade masalah, mesti korang turut serabut sekali, dua kali, tiga kali dan berkali-kali..hahaha eh bergurau pulak.. senang cite cam ni la..kalau ema sendiri ade kenalan yang sedang dilanda kesusahan or masalah, kebetulan ema sendiri TAK BOLEH nak tolong selesaikan masalah tu, tidak ke ema juga akan turut bersedih nanti? bukan itu sahaja.. malahan ema hanya akan menambah beban masalah kenalan ema tu sebab ema mungkin ada masalah ema sendiri jugak kan? hahahaha ape ni? ah pening ar..kikikiki senang cite ema memang taknak susahkan korang dengan masalah ema ni..biar ema cuba selesaikan nya sendiri dengan cara ema dulu..if dah agak kritikalsampai ema dah tak boleh nak handle baru ema share ngan korang k.. kemon la..ema dah dewasa kan? hehehe sampai bila ema nak bergantung dengan korang je?

erm pape pun ema kena kuatkan semangat! ema kena berusah keras! maintain positive! Keep Calm and Stay Positive..owh ya.. kalau agak-agak korang kesian, bersimpati dan berniat nak tolong ema, satu je permintaan ema kat korang.. tolong jangan fikir negative pasal ema atau menyebarkan aura negative korang tu kat ema.. PLEASE.. semua yang negative tu tolong JAUHKAN NYA DARI EMA.. ni je permintaan ema.. senang je kan? TERIMA KASIH ATAS KERJASAMA KALIAN.. hehehe ni yang buat ema sayang korang sesangat ni.. MMUUUAAAAHHHH sket!

p/s : Bersusah-Susah Dahulu, Bersenang-Lenang Kemudian..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan