Rabu, 15 Januari 2014

Me Accident !!!

Assalamualaikum.. heyho.. me accident?? say what?!


yup..ema accident petang semalam..huhuhuhu kesian gile kat my boyfie si Haunter tu.. die injured kat bontot.. opss terjujur plak sebut punggung tu..kikiki 


ceritanye macam ni..ema, abang ema (Ewan) ngan Haunter dah nak keluar dari parking Alamanda tu..lagi 2 buah kereta nak sampai kat ticket out tu.. tetibe je bunyi *BAM!!* kuat kat belakang.. Ema pusing belakang ade sebuah kereta Merah dekat gile dengan kitorang.. pemandunya Perempuan mengandung.. Abang Ema dah membebel-bebel dah..marah pompuan tu kat dalam kereta..nasib baik cermin tutup rapat..hahaha


tapi ema tak berhenti pun..ye la taknak buat block jalan kan..tak pasal je..so ema jalan je keluar..sampai kat area parking presint 16 tu ema berhenti tepi jalan..nak tengok keadaan my Haunter..huhuhu cian ma baby boo..rupanya kereta merah tu follow belakang..pastu dorang pun berhenti tepi gak..kakak tu minta maaf kat kitorang..pastu ajak kitorang jumpa suami die kat kompleks kejiranan presint 16 tu..so kitorang gi je la..


bincang-bincang ngan suami kakak tu..pastu kakak tu mengaku bersalah dan cakap die betul-betul tak sengaja..kitorang pun kesian gak kat kakak tu..yela die mengandung plak..ok foine..perempuan mengandung boley langgar kereta orang..hahahaha.. ema gurau je..erm so pihak kakak tu ngan suami die setuju nak rawat  dan bayar kos rawatan my Haunter..


so pagi tadi suami kakak tu datang tempat keje ema untuk amik Haunter bawak pergi jumpe pakar..petang my Haunter dah balik..bontot Haunter dah kacak balik dah..just tinggal scar sket..suami kakak tu kate boley POLISH je..erm ok..im good..just kesian tengok scar aka parut Haunter tu..


takpe Haunter sayang..nanti Ema bawak U gi make up and make over U sket-sket..pape pun U kena sabar sikit la..wat masa ni I takde duit lagi..huhuhu maklum la..girlpren U ni tak berapa nak kayo..kerja kuli ni berapa je la yang I dapat..tapi yang pasti tetiap bulan I mampu sara U lagi kan yunk!hehehe omey la U ni..kikiki



SARANGHAE HAUNTER OPPA!! hahahahahahahahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan