Isnin, 3 Mac 2014

FITNESS FIT?

assalamualaikum..whaddap! haha

well perempuan dan perasan gemok memang tak boleh dipisahkan..ok..ema nak tanya korang..plzzz jawab dengan jujur..korang rasa ema ni gemuk ke tak??

ema rasa ema tak gemuk just shape ema tak kena..
tinggi ema 153cm..berat ema 52-53kg.. 
ukur lilit plak 32-31-39..huh nampak tak?
shape tu macam tak kena kan? what da fat? abang ema selalu cakap ema "pear"..huh! siot..huhuhu pedih wooo..tak best la punggung ngan peha besor ni..susah la nak pakai seluar K-Pop style..bhahahhahaha..what to do ek??

ema dah try tak makan nasi seminggu..tapi tak turun-turun pun berat..ema yang diet tapi abang-abang ema yang turun berat badan dorang..caaaiiittt!korang suruh ema jogging?? demm! tu la masalah nye sekarang ni..ema tak suke jogging..tapi ema suke joget or menggelinjat..hahaha siapa boley ajar ema shuffle? hahahahahaha shuffle boley kurus la..serius talked ni..

ajar ema breakdance ke..wah! memang impian ema nak blaja joget breakdance..well selain jogging, ape lagi ek yang boley buat kita kurus? lately ema rajin stalking FitnessSakinah..alla Sharifah Sakinah punye instagram tu..macam best je..kena rajin buat Squat..sehari 50kali..lepas tu tambah 5kali lagi setiap hari..contoh isnin buat 50kali, selasa buat 55kali, rabu buat 60kali, khamis rest sehari, jumaat buat 70kali, sabtu buat 75kali, ahad buat 80kali dan begitulah hari-hari berikutnya..dah cukup 30hari ulang balik ke 50kali tu..dengar kate buat squat ni bukan takat boley kurus je, siap boley cantikkan dan mantapkan punggung..bhahahahahahaha! Beyonce habis la nanti ni..


oke ema nak try la..WISH ME LUCK!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan