Ahad, 19 April 2015

Aku menulis bukan kerna nama.

Assalamualaikum.. holla.. hello.. hai.. no hao.. kumusta.. annyeonghaseyo.. whaddap!


well well well.. lately ema selalu dikejutkan dengan perkara-perkara yang ema tak pernah terfikir pun.. hahahaha



perkara yang ema tak terfikir tu takde la impak besar sangat.. biasa-biasa je.. tapi still ema terharu, terkejut dan tergumbira senyum sikit.. hehehehe


dah 4-5 tahun dan ema berjinak-jinak dengan blog.. ema tak hebat pun menulis.. ema tak rajin pun menaip setiap hari, setiap minggu, setiap bulan.. ade masa, ada mood, ada idea baru ema share kat blog ni..


Macam yang kawan-kawan ngan family ema tau, ema memang kuat membebel mengarut merepek.. imaginasi ema ni kenkadang melampau-lampau gak.. tak padan langsung ngan umur ema yang dah agak sendu ni.. hahahahaha


im happy being ME !



dikesempatan ini, ema nak ucapkan RIBUAN eh JUTAAN terima kasih pada semua yang pernah singgah dan intai blog ema ni.. tak kisah la secara sengaja atau pun secara tak sengaja aka TER- intai... hahahaha terima kasih.. ema punya blog ni biasa-biasa je.. ema pun bukan la fofuler pom.. nobody know me..

ema ni biasa-biasa je.. terima kasih lagi sekali sebab sudi baca penulisan ema ni.. ema harap sangat setiap apa yang ema tulis kat blog ni takde mengguris hati sesiapa.. ema takde niat langsung nak buat pembaca ema sedih, marah, benci atau apa ja yang negatif.. Ema minta maaf..



Last but not least.. Ema sayang korang semua.. hihihihi


P/S : dah macam ucapan menang anugerah la pulak.. kikiki THANX.. SORRY.. EMA LOVES U.. Nomu-nomu saranghae.. #muahciked kuikuikui

Tiada ulasan:

Catat Ulasan